Home »

Uw factuur wordt niet betaald? Maak gebruik van onze incassoservice. Wanneer u voor 12:30 uur een vordering bij ons indient, ondernemen wij dezelfde werkdag nog actie.

Telefoon     Mail ons     Inloggen     Registreren

Maak gebruik van onze incassoservice. Het is frustrerend als u constant achter uw geld aan moet zeuren. Maar wanneer is de grens bereikt? Wanneer moet u gebruik maken van onze incassoservice en hoe zorgt u er voor dat u uw klant niet meteen verliest? Het is belangrijk dat u niet te lang wacht. U debiteur kan failliet gaan of in de schuldsanering terecht komen.

Bij ons bent u aan het goede adres. Wanneer u voor 12:30 uur een vordering bij ons indient, ondernemen wij dezelfde werkdag nog actie. Uiteraard doen we dit op een correcte manier. Het behouden van een goede klantrelatie is voor ons belangrijk. Wij benaderen uw klant op een eerlijke en heldere manier. Hierbij hanteren wij een persoonlijke benadering richting uw klant, waarbij de focus ligt op een oplossing die voor beide partijen geschikt is.

 

Incassobureau inschakelen stap te ver?

Voor sommige ondernemers is het inschakelen van een incassobureau een stap te ver. Daarom bieden wij u de mogelijkheid Om op ons briefpapier een laatste aanmaning te versturen. Wordt de factuur betaald, dan brengen wij € 15,00 dossierkosten in rekening. Wordt er alsnog niet betaald? Dan wordt het dossier automatisch omgezet in een incasso opdracht.

Wat zijn de Voordelen wanneer u van onze incassoservice gebruik maakt?

Het minnelijk incassotraject is gratis. Of de incasso nou slaagt of niet. Uw vordering kunt u via onze website indienen.

We werken landelijk, het maakt niet uit waar uw debiteur gevestigd is.

Voor 12.30 indienen, is vandaag nog actie?

Ook gerechtelijk incassotraject mogelijk.

Via de website kunt u inloggen en de status van uw incasso opdracht inzien. Elke actie wordt in het online dossier geplaatst.

 

 Onze werkwijze

Binnen een kort tijdsbestek wordt uw debiteur door ons aangeschreven, gemaild en telefonisch benaderd. Dit doen we net zo lang totdat uw factuur is betaald of dat de conclusie kan worden getrokken dat binnen het minnelijke traject geen oplossing gevonden zal worden.

Wanneer uw debiteur niet in Eén keer het volledige bedrag kan voldoen, treffen we een betalingsregeling. Hierbij zien we er op toe dat de regeling zoals overeengekomen, ook wordt nagekomen.

Een goed incassotraject voorkomt een lange gerechtelijke procedure. Resultaat behalen in de minnelijke fase is dan ook ons doel. Zowel voor u als voor de debiteur is dit de beste oplossing. Echter wenst uw debiteur hier niet aan mee te werken, dan kunnen ook het gerechtelijk incassotraject voor u verzorgen.

 

Logo

Contact

Troelstrastraat 22
6741 XE Lunteren
Tel. 084 – 87 48 637
info@bt-debiteurenbeheer.nl
KVK 58170588
BTW 1930.11.670.B.01
IBAN NL81 RABO 0145.081.303

Dien hier uw vordering in

Inloggen/Dossier inzien

Bent u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? neem dan contact met ons op.

Brief van ons ontvangen?

Onderneem altijd actie. Rustig afwachten zorgt er alleen maar voor dat de kosten onnodig oplopen. Bent u niet in staat om te betalen, neem dan altijd direct contact met ons op.