Telefoon     Mail ons     

Uw factuur wordt niet betaald? Maak gebruik van onze incassoservice. Wanneer u voor 12:30 uur een vordering bij ons indient, ondernemen wij dezelfde werkdag nog actie.

 

Onze werkwijze

Binnen een kort tijdsbestek wordt uw debiteur door ons aangeschreven, gemaild en telefonisch benaderd. Dit doen we net zo lang totdat uw factuur is betaald of dat de conclusie kan worden getrokken dat binnen het minnelijke traject geen oplossing gevonden zal worden.

Wanneer uw debiteur niet in Eén keer het volledige bedrag kan voldoen, treffen we een betalingsregeling. Hierbij zien we er op toe dat de regeling zoals overeengekomen, ook wordt nagekomen.

Een goed incassotraject voorkomt een lange gerechtelijke procedure. Resultaat behalen in de minnelijke fase is dan ook ons doel. Zowel voor u als voor de debiteur is dit de beste oplossing. Echter wenst uw debiteur hier niet aan mee te werken, dan kunnen ook het gerechtelijk incassotraject voor u verzorgen.

 

Incasso stap te ver?

Voor sommige ondernemers is het inschakelen van een incassobureau een stap te ver. Daarom bieden wij u de mogelijkheid Om op ons briefpapier een laatste aanmaning te versturen. Wordt de factuur betaald, dan brengen wij € 15,00 dossierkosten in rekening. Wordt er alsnog niet betaald? Dan wordt het dossier automatisch omgezet in een incasso opdracht.

Wat zijn de Voordelen wanneer u van onze incassoservice gebruik maakt?

Het minnelijk incassotraject is gratis. Of de incasso nou slaagt of niet. Uw vordering kunt u via onze website indienen.

We werken landelijk, het maakt niet uit waar uw debiteur gevestigd is.

 

 

Logo