Home »

Wie zijn wij? BT Debiteurenbeheer heeft als incassobureau een sociaal maatschappelijk karakter. Niet alleen u als klant maar ook de debiteur worden  door ons als mens behandeld. 

BT Debiteurenbeheer helpt ondernemers met het oplossen en voorkomen van financiële problemen met betrekking tot het incasseren van openstaande vorderingen.

Telefoon     Mail ons     Inloggen     Registreren

BT Debiteurenbeheer is doortastend, maar heeft altijd respect voor de relatie die u als opdrachtgever heeft met uw debiteur. De diensten die wij u dan ook aanbieden, zijn er op gericht om uw casflow te verbeteren. Wie zijn wij? In 2013 is Bert Tichelaar met zijn kantoor gestart. Inmiddels is BT Debiteurenbeheer een gerenommeerd kantoor met een uitstekende reputatie binnen de provincie Gelderland. Onze klanten komen voornamelijk uit Ede, Lunteren,Barneveld, Veenendaal, Arnhem, Nijmegen en Amersfoort. Maar uiteraard stellen wij onze diensten beschikbaar voor geheel Nederland.

Wie zijn wij? onze visie

BT Debiteurenbeheer heeft als incassobureau een sociaal maatschappelijk karakter. Niet alleen u als klant maar ook de debiteur worden  door ons als mens behandeld. Wij bemiddelen tussen u en uw debiteur om tot een oplossing te komen die voor u beiden geschikt is. Een open ,eerlijke en duidelijke communicatie vinden wij hierbij belangrijk.

Wat zijn de Voordelen wanneer u van onze incassoservice gebruik maakt?

1. Het minnelijk incassotraject is gratis. Of de incasso nou slaagt of niet. Uw vordering kunt u via onze website indienen.

2. We werken landelijk, het maakt niet uit waar uw debiteur gevestigd is.

3. Voor 12.30 indienen, is vandaag nog actie?

4. Ook gerechtelijk incassotraject mogelijk.

5. Via de website kunt u inloggen en de status van uw incasso opdracht inzien. Elke actie wordt in het online dossier geplaatst.

  1. pasfoto.gif
    Bert Tichelaar

     

     

     

Onze werkwijze

U voert de vordering online bij ons in. Vervolgens wordt de debiteur op vriendelijke toon tweemaal schriftelijk en telefonisch verzocht om alsnog het verschuldigde bedrag te voldoen.. Als de debiteur dan nog niet betaald heeft, krijgt u de keuze uit twee opties: het dossier sluiten of  het gerechtelijk traject starten. Wanneer gekozen wordt voor een gerechtelijk procedure, , worden de kosten voor het vervaardigen van de dagvaarding en de griffierechten die verschuldigd zijn, door middel van een voorschotnota in rekening gebracht. Wanneer deze zijn betaald, wordt de dagvaarding door de deurwaarder opgesteld en uitgebracht. We brengen u op de hoogte van de zittingsdatum waarop de debiteur moet verschijnen. U hoeft daarbij niet aanwezig te zijn. Zonder verweer van de debiteur zal de rechter direct zijn vonnis uitspreken. Bij verweer kan de rechter een extra zitting of een schriftelijke ronde gelasten. Bij een toewijzend vonnis gaat de deurwaarder direct over naar het executietraject. Voordat de deurwaarder executiemaatregelen mag nemen, wordt eerst de debiteur op de hoogte gebracht van het vonnis. Vervolgens kan de deurwaarder ervoor kiezen of we beslag wordt gelegd op het inkomen, het banksaldo of de inboedel van de debiteur.

 

 

Contact

Troelstrastraat 22
6741 XE Lunteren
Tel. 084 – 87 48 637
info@bt-debiteurenbeheer.nl
KVK 58170588
BTW 1930.11.670.B.01
IBAN NL81 RABO 0145.081.303

Dien hier uw vordering in

Inloggen/Dossier inzien

Bent u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? neem dan contact met ons op.

Brief van ons ontvangen?

Onderneem altijd actie. Rustig afwachten zorgt er alleen maar voor dat de kosten onnodig oplopen. Bent u niet in staat om te betalen, neem dan altijd direct contact met ons op.