Home »

Incasso-service 100% gratis

Uw factuur wordt niet betaald? Uw klant reageert niet op aanmaningen? Maak dan gebruik van onze incasso-service.

Bij ons bent u aan het goede adres. Wanneer u vandaag een vordering bij ons indient ondernemen wij dezelfde werkdag nog actie. Uiteraard doen we dit op een correcte manier. Het behouden van een goede klantrelatie is voor ons belangrijk.

 

Hoe ziet onze incasso-service eruit?

 

Binnen een kort tijdsbestek sommeren wij u klant zowel schriftelijk als telefonisch om alsnog de openstaande vordering te voldoen.

Ook het persoonlijk bezoeken van uw debiteur behoord tot de mogelijkheden. Vaak komen we hierbij tot een oplossing. Uw debiteur besluit alsnog het openstaande bedrag over te maken of we treffen een betalingsregeling met uw debiteur.

Mocht u debiteur niet tot betaling overgaan, dan is het mogelijk om betaling via de rechter af te dwingen.

Alvorens we naar de rechter stappen is er extra aandacht voor;

  • De sterkte van de zaak, is er voldoende bewijslast?
  • Is er verhaal wanneer er een vonnis komt?

 

Indien aan deze criteria wordt voldaan wordt eerst de dagvaarding opgesteld en uitgebracht. Deze zorgt in de meeste
gevallen al voor het voldoen van de factuur door de debiteur. Wanneer dit echter niet gebeurt zal een rechter tot een vonnis komen.

Mocht de vordering erom vragen, dan kan BT Debiteurenbeheer u het gerechtelijke traject voordelig aanbieden. Door te kiezen voor BT Debiteurenbeheer maakt u gebruik van de door ons, met diverse gerenommeerde deurwaarderskantoren, gemaakte scherpe prijsafspraken.

 

 

 

Incassobureau inschakelen, stap te ver?

Voor sommige ondernemers is het inschakelen van een incassobureau een stap te ver. Daarom bieden wij u de mogelijkheid Om op ons briefpapier een laatste aanmaning te versturen. Wordt de factuur betaald, dan brengen wij € 15,00 dossierkosten in rekening. Wordt er alsnog niet betaald? Dan wordt het dossier automatisch omgezet in een incasso opdracht.

 

Logo

Contact

Troelstrastraat 22
6741 XE Lunteren
Tel. 084 – 87 48 637
info@bt-debiteurenbeheer.nl
KVK 58170588
BTW 1930.11.670.B.01
IBAN NL81 RABO 0145.081.303

Dien hier uw vordering in

Inloggen/Dossier inzien

Bent u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? neem dan contact met ons op.

Brief van ons ontvangen?

Onderneem altijd actie. Rustig afwachten zorgt er alleen maar voor dat de kosten onnodig oplopen. Bent u niet in staat om te betalen, neem dan altijd direct contact met ons op.