Home » »

Verbeter uw cash-flow


 Debiteurenbeheer, een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering.

Wanneer we weten dat 90 procent van alle facturen niet op tijd wordt betaald, weten we dat dit een enorme impact op uw cashflow heeft.

Ook het versturen van aanmaningen en het nabellen van uw debiteuren kost veel tijd en geld. Besteed daarom uw facturen na verzuimdatum uit en bespaar hierdoor op uw debiteurenadministratie.
De inrichting en toonzetting van aanmaningen en het nabellen van uw debiteuren zijn hierbij altijd op uw wensen afgestemd.


Door gebruik te maken van onze diensten zorgt u ervoor dat u zich bezig kunt houden met activiteiten op uw eigen vakgebied. Zo verliest u geen kostbare tijd aan allerlei andere administratieve werkzaamheden die u liever besteed aan declarabele uren. Ook heeft het als voordeel dat u met uw klant geen discussies over betalingen hoeft te voeren Zo kunt u de opgebouwde relatie met uw klant positief houden. Dit betekend niet dat u de controle verliest. 24/7 heeft u via onze website in een beveiligde omgeving inzage in uw dossiers. Na ontvangst van uw eerste dossier ontvangt u van ons een gebruikersnaam en wachtwoord zodat u hiervan gebruik kunt maken.

Het volledige beheer van uw debiteuren uit handen geven levert u dus veel op.

Contact

Troelstrastraat 22
6741 XE Lunteren
Tel. 084 – 87 48 637
info@bt-debiteurenbeheer.nl
KVK 58170588
BTW 1930.11.670.B.01
IBAN NL81 RABO 0145.081.303

Dien hier uw vordering in

Inloggen/Dossier inzien

Bent u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? neem dan contact met ons op.

Brief van ons ontvangen?

Onderneem altijd actie. Rustig afwachten zorgt er alleen maar voor dat de kosten onnodig oplopen. Bent u niet in staat om te betalen, neem dan altijd direct contact met ons op.